DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

“İspat etmeyen şerefsizdir”

“İspat etmeyen şerefsizdir”
08.02.2022 17:09
631
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li başkanın ve akrabalarının oturduğu sitenin havuzu için kaçak su kullanılmış” şeklindeki haberlerle ilgili suskunluğunu bozdu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  hükümete yakın medya kuruluşlarından Yeni Akit tarafından gündeme getirilen CHP’li başkanın ve akrabalarının oturduğu sitenin havuzu için kaçak su kullanılmış. Tutanak tutan personel işten çıkarılmış” iddiasıyla ilgili mecliste açıklamalarda bulundu. Seçer, AKP’li meclis üyesi Mevlüt Ekmekçi’nin sorusu üzerine konunun ayrıntılarını anlattı. Seçer şunları söyledi:

“BENDEN DAHA LÜSK SİTEDE OTURUYOR OLABİLİRSİNİZ”

“1998 yılında yapılmış bir apartman. 2009 yılında oraya taşındım. Ne yönetici oldum ne de yönetim kurulunda, denetim kurulunda görev aldım.

Birçoğunuz benden daha lüks sitelerde otuyor olabilirsiniz. Son derece mütevazı olan apartmanımdan da, komşularımdan da memnunum”.

SİTENİN BAHÇE VE HAVUZ SUYU İÇİN ABONELİĞİ VE SAATİ VAR”

“Kaçak su kullanmak hırsızlığın daniskasıdır. Şimdi bu kaçak su kullanmak mıdır? Bu alçakça iftirayı atanlara da cevap vereceğim.

Dedim ki her taraf denetlensin. Abonelik yoksa işlem yapılsın, ceza yazılsın, abonelikleri yapılsın. Bu arada sitelerin bahçelerindeki artezyenlerin aboneliği de kontrol edildi.

Bu sitenin artezyende kullandığı 2 su saati var. 2 saate de sürekli kontrole geliniyor. Bu denetimler benim talimatımla yapılıyor.  2 kontrolör gidiyor. Bakıyorlar diyorlar ki bu ne? Saate bakıyorlar, atık su bedeli ödemeyen saat, diğer tarafta da havuz saati var. Toplamda 2773 TL ceza kesiyorlar. Bu konu o zaman bana geldi. Dedim ki ceza kessinler ben de kendi hakkıma düşeni ödeyeceğim. Yöneticinin ya da oradaki bahçıvanın ihmali sonucu bir cezayı apartman ödedi.”

“TUTANAK TUTANLARDAN BİRİ İŞİNİN BAŞINDA, BİRİNİN DE EŞİ MESKİ’DE”

“Gelelim bize atılan iftiralara. İki kişi tutanak tutmuş. Biri Ferdi Solak. Bu devam ediyor mu çalışmaya. Devam ediyor. Bir diğeri Derviş Akçev. Peki bu Derviş Akçev’in neyi oluyor Zöhre Akçev. Eşi oluyor. Şu anda nerede çalışıyor. Şu anda abone işlerinde çalışıyor. İnsanda biraz utanma, sıkılma, ar, namus olur. İnsanlar birine çamur atarken bir okur, inceler. Hele hele siyasetçiyseniz.”

“O SİTEDE AKRABAM OLDUĞUNU İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR”

“Diyorlar ki başkanın akrabalarının oturduğu site. Sitem orada. Neptün Yalı Sitesi. Eğer bir tane akrabamın olduğu ispat edilsin ben belediye başkanlığından istifa edeceğim. Birinci dereceden, ikinci dereceden akrabam ispat edilsin ben belediye başkanlığından istifa edeceğim. Ama bunları ispat etmeyen, başta medya ve acemi siyasetçiler müfteridir, alçaktır, namussuzdur. Onları ispata davet ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.