DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Gültak esnafı dinledi

Gültak esnafı dinledi
31.01.2022 11:07 | Son Güncellenme: 31.01.2022 11:08
785
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, özellikle hava muhalefeti nedeniyle kısa bir süre ara verdiği esnaf buluşmalarına, Kuvvayı Milliye Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek yeniden başladı.

Hafta sonunda, Tarihi Kuru Çeşme önünden başladığı ziyaretinde Başkan Gültak, esnaflar ve her yaştan vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaret ettiği her işyerinde işletme sahipleri ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak, yer yer çay davetlerini de kırmadı, esnaflarla sohbet edip ikram edilen çaylarını içti.

TALEP VE ŞİKÂYETLER İLGİLİ BİRİMLERE BİLDİRİLDİ

Akdeniz Belediyesi olarak kente ve ilçeye kazandırdıkları hizmet, proje ve çalışmaları da anlatan Başkan Gültak, esnaf ve vatandaşların şikâyet veya talepleri olup olmadığını da sordu. Dile getirilen çeşitli sıkıntıları dinleyip not ettiren Başkan Gültak, sorun veya sıkıntıların en kısa sürede çözümü yönünde ilgili birimlere talimat verdi.

Ziyaretine ilişkin kısa bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlardan aldığı geri dönüşlerin; belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmaların niteliği ve yeterliliği açısından da önemli bir gösterge olduğunu ifade etti.

ESNAF VE MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDECEK

Havaların düzelmesiyle birlikte, mahalle ve esnaf ziyaretlerini eskiden olduğu gibi aralıksız sürdüreceğini kaydeden Başkan Gültak; halktan kopmayan bir anlayışla, ilçe sakinleri ile her fırsatta bir araya gelmeye, halkı dinlemeye ve hizmetleri de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.