DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

Akdeniz Belediyesinden gazetecilere 10 Ocak hediyesi

Akdeniz Belediyesinden gazetecilere 10 Ocak hediyesi
10.01.2022 15:57 | Son Güncellenme: 10.01.2022 15:58
588
A+
A-

Akdeniz Belediyesi tarafından Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) kazandırılan yeni hizmet binasının açılışı; kent protokolü, siyasiler, bürokratlar, iş dünyası, meslek odaları ve sivil toplum örgütleri ile gazetecilerin yoğun ilgisi altındaki katılımıyla, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde düzenlenen bir törenle gerçekleşti.

Törene; Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, KKTC Mersin Başkonsolosu Zaliha Mendeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, Mersin Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Hüseyin Kış, farklı illerden gelen basın meslek örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak hizmet binasının açılış törenindeki konuşmasında, basının, demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından birisi olduğuna dikkat çekti; siyaset hayatının her döneminde basınla iyi bir iletişim içinde olduğunu ifade etti.

Yaklaşık 2 yıl önce, yine bir ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde verdiği sözü yerine getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Gültak; “Gazeteciler Cemiyetimizi her ziyaretimizde adresi değişiyordu. Küçük mekânlarda toplantılar yapmak zorunda kalıyorduk. Oysa cemiyetimizin, basın toplantılarını rahatlıkla yapabilecekleri, siyasileri, sivil toplum örgütü temsilcilerini kolaylıkla ağırlayabilecekleri bir yerleri olmalıydı. Bu nedenle herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir mekân sözü verdik ve binayı hızla bitirdik” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.