DOLAR
32,1741
EURO
34,8931
ALTIN
2.252,41
BIST
8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
19°C
Mersin
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C

En genç meclis üyesi göreve başladı

En genç meclis üyesi göreve başladı
05.01.2022 10:52
394
A+
A-

Yenişehir Belediye Meclisinin genç üyelerinden Serdar Çelik, devlet memuru olması nedeniyle meclis üyeliğinden ayrıldı. Çelik’in yerine bir başka genç, Destina Albayrak meclis üyeliğine seçildi. 22 yaşındaki Destina Albayrak Mersin’in en genç belediye meclisi üyesi olarak tarihe geçti.

CHP’den belediye meclisi üyesi seçilen Serdar Çelik, bu görevinden ayrılınca  Yenişehir İlçe Seçim Kurulu, 2019 seçimlerindeki belediye meclisi üyesi aday listelerini ve partilerin aldığı oyları dikkate alarak Destina Albayrak’ın belediye meclisi üyesi olarak meclise katılabileceğini Yenişehir Belediyesine bildirdi.

22 yaşındaki Destina Albayrak, daha önce işçi olarak görev yaptığı Yenişehir Belediyesinde belediye meclisi üyesi oldu ve 2021 yılının ilk oturumuna katılarak görevine başladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Destina Albayrak’tan beklentimiz yaşdaşlarının hakkını, hukukunu en üst seviyede korumak. Onların penceresinden hayata bakıp burada yaptığımız işlerde gençlere yeteri kadar dokunamamış isek bizleri uyarması, önerge vermesi ve gençlerin sesini burada yükseltmesi. Başarılar tekrar kızım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.