DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C

Toroslar’a ilk kar düştü. Belediye seferber oldu

Toroslar’a ilk kar düştü. Belediye seferber oldu
08.12.2021 17:36
645
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu Toroslar’ın Arslanköy, Değnek, Tırtar ve Sadiye Mahallelerinde yol açma, tuzlama ve kar küreme çalışması gerçekleştirdi. 15 kişilik ekip, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için yoğun mesai harcadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, karla kaplı yüksek kesimlerde vatandaşların mağdur olmaması için kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri, Toroslar ilçesinin Arslanköy, Değnek, Tırtar ve Sadiye Mahallelerinde yoğun kar mesaisi yaptı.

EKİPLER VATANDAŞLARIN YOLUNU AÇIYOR

Meteoroloji’nin hava tahminlerine göre kar yağışı beklenen bölgelerde teyakkuzda bekleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Arslanköy, Değnek, Tırtar ve Sadiye Mahallelerinde yürüttüğü karla mücadele çalışmaları kapsamında yol açma, tuzlama ve kar küreme çalışması gerçekleştirdi. 15 kişilik ekip greyder, kazıcı yükleyici iş makineleri, arazi araçları ve kar küreme araçlarıyla ana arterler başta olmak üzere yollarda kapanma ve buzlanma olmaması için etkin bir çalışma gerçekleştirdi.

Tırtar Mahallesi Muhtarı Ömer Gelgel, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma ve bütün ekiplerine teşekkür eder, yollarımızı açtığı için çalışmalarında başarılar dilerim. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.