DOLAR
32,5636
EURO
34,6979
ALTIN
2.418,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
29°C
Mersin
29°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C

Yalan haberi böyle ifşa etti

Yalan haberi böyle ifşa etti
03.12.2021 10:36 | Son Güncellenme: 07.12.2021 02:06
724
A+
A-

Tarsus’ta sözde yerel bir gazete, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Kıbrıs’ta kumar oynadığı, kumar borcuna battığı yönünde haber yaptı. Belediye başkanı meclis kürsüsünde bir belge gösterdi. Emniyet Müdürlüğünden alınan belgede Başkan Bozdoğan’ın “1992-20021 yılları arasında hiç yurtdışına çıkmadığı” belirtiliyordu.

Tarsus Belediye Meclisinin dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, sözde bir yerel gazetecinin sosyal medya hesabından yaydığı “Haluk Bozdoğan’ın Kıbrıs’ta 60 bin dolarlık kumar borcu var” şeklindeki haberlere yanıt verdi.

Emniyet Müdürlüğünden aldığı ve 1992’den 2021’e kadar hiç yurtdışına çıkmadığını gösteren belgeyi meclis üyeleriyle paylaşan Bozdoğan şunları söyledi:

“33 yıllık meslek hayatımda ismimi “gece doktoruna” çıkaran şey kumar değildi. Gece yarılarına hatta sabahın ilk ışıklarına kadar hasta bakan, muayenehanesi adeta bir hastaneye dönüşmüş birisi için ülke değiştirip, kumar oynamaya gidecek kadar zamanı olduğunu söylemek “yalancı gazetecilere” yakışır ancak. Elimde ve ekrana görmüş olduğunuz belgeler devletimizin birimlerinden alınmış. Yaşamım boyunca hiçbir ülkeye, yurtdışı giriş ve çıkışımın olmadığını gösterir belgelerdir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.