DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

Gündeş, Başak Karatepe ile Sanat İyileştirir Programına katıldı

Gündeş, Başak Karatepe ile Sanat İyileştirir Programına katıldı
09.11.2021 15:01 | Son Güncellenme: 07.12.2021 02:11
596
A+
A-

Tiyatro sanatçısı, Sanat İyileştirir Projesinin yürütücüsü Başak Karatepe, Mersin’in sanat ve kültür alanında nabzını tutan programlara devam ediyor.

Başak Karatepe’nin konuğu Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş oldu.

İçel Tv ve Sun Tv ekranlarından yayınlanan programda Gündeş, Mersin Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını anlattı.

Şehir Tiyatrosu başta olmak üzere belediyenin sanatla ilgili tüm birimlerinin sanatçılarca idare edildiğini kaydeden Gündeş, tiyatro, ses, enstrüman ve dans sanatçılarının da dışarıdan gelen, bağımsız, sanatçılardan oluşan bir jüri tarafından seçildiğini belirterek bu anlamda Türkiye’de bir ilki yaptıklarını vurguladı.

Programda sanatçı Başak Karatepe’nin, Mersin’deki tarihi yapıların kültür sanat mekanlarına dönüştürülmesi önerisi de gündeme geldi.

Mersin şehir merkezinde sanat mekanı sıkıntısı yaşanmasına dikkat çeken Karatepe, tarihi binaların sanat etkinliklerine kazandırılması için bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.