DOLAR
32,2011
EURO
34,9839
ALTIN
2.268,61
BIST
8.832,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
20°C
Mersin
20°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Üniversite öğrencilerine eğitim yardımı

Üniversite öğrencilerine eğitim yardımı
03.11.2021 18:35
762
A+
A-

Toroslar Belediyesi üniversiteye kayıt yaptıran lisans öğrencilerine bin 600 TL, önlisans öğrencilerine 500 TL eğitim yardımı yapacak.

Toroslar Belediye Kasım ayı Meclis Toplantısını Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında yapıldı. Açılış yoklamasıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Belediye, Türkiye’de yerleşik devlet üniversitelerinin en az 4 yıllık bölümlerini kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere üniversiteye kayıt yaptırdığı tarih itibariyle bin 600 TL, yine aynı koşulları sağlamak şartıyla 2 yıllık bölümleri kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere 500 TL burs verecek.

Ailesi Toroslar’da ikamet eden ve burs başvurusu koşullarını sağlayan öğrenciler, ilk yıl için ve bir defaya mahsus olmak üzere Toroslar Belediyesi’nin karşılıksız eğitim yardımından faydalanabilecek.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, eğitim yardımını oy birliği ile komisyonlardan geçiren tüm meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz, “Eğitim, önceliğimiz. Bu süreçte bu konuyu öneren, komisyonlarda katkı sağlayan tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim. Eğitim yardımımız, Toroslarımıza, Mersinimize, gençlerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yılmaz, eğitim yardımı ile ilgili başvuru şartlarının en yakın zamanda belediyenin web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacağının bilgisini de verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.