DOLAR
32,5392
EURO
34,7953
ALTIN
2.437,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
27°C

Avrupa Ligi’nde Mersin’in gururu oldu

Avrupa Ligi’nde Mersin’in gururu oldu
21.10.2021 13:10
503
A+
A-

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası(Euro Cup Women) C Grubu ikinci maçında Polonya ekibi AZS UMCSLublin’i ağırladı. ÇBK, 98-75’lik skorla maçtan galip ayrıldı ve Avrupa’da 2’de 2 yaptı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sezona 3 kupa hedefiyle başlayan Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımının EuroCup’taki ikinci maçını salondan izleyerek, takıma destek verdi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, maçı Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kulüp Başkanvekili Ali Adalıoğlu ile birlikte izledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, maç sonu yaptığı açıklamada ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi takım oyuncularını tebrik etti.

Başkan Özyiğit, hem Avrupa hem de Türkiye şampiyonluğunu hedefleyen bir takımın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, vatandaşları maçlara davet etti.  

Başkan Özyiğit, “ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olarak ikinci  Avrupa Kupası maçımızı da kazandık. İlk maçımızı deplasmanda ikincisini Mersin’de oynadık. İki maçtan da farklı skorla galip ayrıldık. Bu farklı galibiyetler başlangıçta hedef koyduğumuz Avrupa şampiyonluğu için de ne kadar iddialı olduğumuzu gösteriyor diye düşünüyorum. Bu salonun kapasitesi oldukça yüksek ama Yenişehir halkına yetmemesi gerekiyor. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyonluğu hedefleyen takımımızın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerekiyor. Bunun için halkımızı maçlarda tribünlere davet ediyorum.3 kupa hedefiyle tek yürek olalım”diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.