DOLAR
32,5180
EURO
34,8973
ALTIN
2.454,80
BIST
9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Mersin Büyükşehir, ‘Teksin E-Muhtarım’ı devreye aldı

Mersin Büyükşehir, ‘Teksin E-Muhtarım’ı devreye aldı
21.10.2021 11:47
755
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, muhtarların çalışmalarına kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilen ve muhtarlara özel olan “Teksin E-Muhtarım” hizmetini devreye soktu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, muhtarların çalışmalarına kolaylık sağlamak amacıyla ‘Teksin E-Muhtarım’ hizmetini devreye soktu.

Türkiye’nin en kapsamlı belediye mobil uygulaması özelliği olan ve belediye hizmetlerini tek noktada toplayan Teksin’e entegre olan sistem üzerinden muhtarlar her türlü sorun ve taleplerini rahatlıkla iletebilecek, taleplerin sonuçlarını da aynı yerden takip edebilecek.

Uygulamayı kullanmaya başlayan muhtarlar memnun olduklarını belirterek, Teksin E-Muhtarım’la kendileri ile belediye arasında daha ciddi bir köprü oluşacağına inandıklarını vurguladı.

Muhtarlar, uygulamayı telefonlarına indirip, kullanıcı adı ve şifrelerini girdikten sonra talep oluşturmak için ana ekranın alt kısmında yer alan ‘Yeni Talep Oluştur’ butonuna tıklayarak, taleplerini oluşturabilecek. Talep oluştururken, talep adı, talep türü, mahalle ve görsel de eklenebilecek.

Ayrıca, sistem sayesinde Büyükşehir Belediyesi’nin haberlerinden akaryakıt fiyatlarına, nöbetçi eczanelerden hava durumuna kadar pek çok güncel konuya ulaşılarak, bilgi edinilebilecek.

 “EN GÜVENİLİR SİSTEM SİZE ÖZEL TEKSİN E-MUHTARIM UYGULAMASI”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldiği programda, Teksin’de yer alan E-Muhtarım bölümü hakkında bilgi vererek, muhtarlardan bu programı telefonlarına indirmelerini istedi.

Seçer, “Teksin son derece önemli. Bu sizin için özel bir uygulama. Teksin bağlantılı size özel olan bu uygulamadan, bir tuşla belediyemize, her birime, belediye başkanına ulaşabilirsiniz. Bunun silinmesi mümkün değil. Bizim önümüze gelmemesi mümkün değil. En güvenilir sistem sizin açınızdan bir tuşla belediyeye ulaşabileceğiniz size özel Teksin E-Muhtarım Uygulaması. Bunu telefonunuza indirin. Yaptığınız taleplerin sonuçlarını da tarım takvimini de belediyenin haberlerini de nöbetçi eczaneleri de hava durumunu da görürsünüz. Birçok konuda size katkı sunacak bir uygulama” ifadelerine yer verdi.  

MUHTARLAR, TEKSİN E-MUHTARIM’I SEVDİ

Silifke ilçesi Yeni Mahalle Muhtarı Sebahat Yılmaz, Teksin uygulamasını telefonuna indirdiğinden bahsederek, “Teksin güzel bir uygulama gerçekten. Teşekkür ediyoruz Başkanımıza bize böyle bir uygulamayı verdiği için. Kısa sürede şikayetlerimizi, sorunlarımızı rahatlıkla anlatabileceğimiz bir sistemimiz olduğu için teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz. Muhtar arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum. Teksin uygulamamızı indirdik, yolda giderken bile rahatlıkla sorunlarımızı artık bir telefonla belediyemize anlatabileceğiz. Belediyeye gitmemize gerek kalmadan, rahatlıkla çözüleceğine inanıyorum. Teksin uygulamasını beğendim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.