DOLAR
32,5994
EURO
34,8026
ALTIN
2.503,83
BIST
9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Ekonomi Mersin’de değerlendirilecek

Ekonomi Mersin’de değerlendirilecek
19.10.2021 11:03
900
A+
A-

Türkiye ve Mersin ekonomisine dair merak edilen gelişmeler, dijitalleşen dünyada kırılan tedarik zincirleri ve bölgemize yansımaları Mersin Ekonomi Zirvesi’nde ele alınacak.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Bloomberg HT işbirliğinde, 22 Ekim Cuma günü, Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Mersin Ekonomi Zirvesi’ düzenlenecek. Saat 15.00’te başlayacak zirvede uzman ekonomistler tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı ekonomisi masaya yatırılıp, 2022 yılı perspektifi çizilecek.

MTSO, yıl içinde lojistikten tarıma, ticaretten sanayiye yönelik birçok alanda yürüttüğü çalışmanın yansımalarını yılsonuna doğru düzenlemeye hazırlandığı Ekonomi Zirvesi ile mercek altına alacak. Alanında uzman ekonomistleri Mersinli iş insanlarıyla buluşturacak olan Zirve ile ekonominin geldiği nokta ve gelecekte neler yapılması gerektiğine dair merak edilen sorular cevap bulacak.

İki oturumda gerçekleşecek Zirve’nin moderatörlüğünü Zeliha Saraç gerçekleştirecek. “2021 sonuna doğru dünya ve Türkiye ekonomisi ile 2022 beklentileri” konulu ilk oturumun konuşmacıları Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen, Ekonomist Yazar Gökhan Şen ile Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu olacak. “Dijitalleşen dünya, kırılan tedarik zinciri ve bölgemize yansımaları” konulu ikinci oturumda ise MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MY Eğitim Danışmanlık Kurucu Ortağı Mert Yılmaz ile Dünya Gazetesi (NBE)Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ yer alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.