DOLAR
32,5159
EURO
34,7433
ALTIN
2.497,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
23°C
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

YKS’de ilk 10’a giren gençlerden belediye başkanına ziyaret

YKS’de ilk 10’a giren gençlerden belediye başkanına ziyaret
09.09.2021 12:19
975
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, YKS’de sayısal alanda Türkiye sıralamasında ilk ona giren öğrencilerle bir araya geldi. Yenişehirli üç öğrenciyi çalışma ofisinde ağırlayan Başkan Özyiğit,  sayısal alanda Türkiye 4.’sü, 5.’si ve 6.’sı olan gençlerin elde ettikleri başarının Mersin ve Yenişehir için büyük bir gurur olduğunu söyledi. 

 

2021 YKS’de sayısal alanda Türkiye sırlamasında ilk ona giren Yenişehirli üç öğrenci Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile bir araya geldi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  YKS sayısal Türkiye 4.’sü Mustafa Bora Köseoğlu,  sayısal Türkiye 5.’si Abdullah Rüzgar, sayısal Türkiye 6.’sı Mehmet Bora Sarıoğlu’yu makamında ağırladı.  Öğrenci Seçme Yerleştirme Sınav tarihinde ilk defa aynı ilçeden üç gencin büyük başarı yakalayarak ilk ona girmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Özyiğit, “Tebrik ediyorum sizi. Sizlerin daha büyük başarılar elde etmesi için Yenişehir Belediyesi olarak daima yanınızda olacağız. Üniversite öğrencilerine yapacağımız eğitim yardımı için belediyemizin sayfasını takip edebilirisiniz. Ayrıca bir ihtiyacınız olduğunda ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz. Sizlerin başarısıyla gurur duyuyorum” dedi.

Yenişehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Akademi’de yapılan çalışmalar ile önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan ve 3-6 yaş arasındaki çocukların beceriye dayalı eğitim alabileceği BETEM’le ilgili de bilgi verdi.   

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.