DOLAR
32,5869
EURO
34,7990
ALTIN
2.499,78
BIST
9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Toroslar’da belediye işçisine yüzde 23 zam

Toroslar’da belediye işçisine yüzde 23 zam
08.09.2021 16:42
785
A+
A-

Toroslar Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Toroslar Belediyesi Personel Limited Şirketi’nde en düşük ücretle çalışan personelin maaşına ve sosyal haklarına 2 yıllık sözleşmeyle; yüzde 23 oranında zam yapıldı.

Geçtiğimiz yıl KHK’lı işçilere refah payı ilavesiyle toplam yüzde 15’lik zam sürprizi yapan Başkan Yılmaz, şimdi de yüzde 23 oranında iyileştirme yaptı.

Belediye İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmail Duman ve Toplu İş Sözleşmesi Uzmanı Mehmet Koray Şener ile makamında bir araya gelen Başkan Yılmaz, imza töreninin ardından personel temsilcileriyle de görüştü.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, verilen her emeğin ve alın terinin kutsal olduğunu belirterek, personelinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Personel Limited Şirketi’nde çalışan işçimizin ücretlerinde iyileştirme yaparak toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Toplu sözleşmenin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Toroslarımıza en güzel hizmeti sunma noktasında tüm birimlerimizle birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizi daha ileriye götürmenin çabası içerisindeyiz. Önemli olan personelimizle bir ve beraber olmamız. Bir ekip ruhu içerisinde canla başla çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum” diye konuştu. Belediye İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmail Duman da Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyerek; “Toroslar Belediyemiz ile yapmış olduğumuz Toplu İş  Sözleşmesi, Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’ın emekten ve personelinden yana tavrının sonucudur. Kendisine teşekkür ediyor, sözleşmenin hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.