DOLAR
32,2701
EURO
35,0999
ALTIN
2.275,73
BIST
8.836,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
23°C
Mersin
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Karaduvar’da festival coşkusu

Karaduvar’da festival coşkusu
06.09.2021 11:22
636
A+
A-

Karaduvar Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim Derneği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle 14’üncü Karaduvar Tarım, Balıkçılık ve Çevre Festivali düzenledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte festivale katılarak coşkuya ortak oldu.

Festivale; Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer’in yanı sıra CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, CHP Genel Gençlik Kolları Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları, Karaduvar Mahalle Muhtarı Fikret Altan ve vatandaşlar katıldı.

Karaduvar Derneği 3-5 yaş dans grubunun sahnesi ile başlayan etkinlikte sırasıyla Sanatçı Kadir Çat, Karaduvar Derneği 6-8 yaş halay grubu, Duvar Grubu, 10-16 yaş Karaduvar Ateşi ve Gripin sahne aldı.

HER YIL BU ZAMANLAR YİNE BU FESTİVALLERDE BERABER OLACAĞIZ”

Türkiye’de doğudan batıya, kuzeyden güneye herkesin kardeş olduğu vurgusuyla konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Bu ülkeyi ayrıştırmak, bölmek, kamplaştırmak isteyenlere, mezhepçilere, meşrepçilere inat birlik içerisinde, kardeşlik içerisinde yaşayacağız” dedi.

Karaduvar Kültür Derneği’nin çok önemli işler yaptığını vurgulayan Seçer, “Bakın her biri birbirinden güzel çocuklarımız, her biri bizim kır çiçeklerimiz. Bizim değerlilerimiz, kıymetlilerimiz, evlatlarımız, yavrularımız. Kültürle, sanatla, bilimle, ilimle yoğruluyorlar. Bize böyle gençlik lazım. Sizleri seviyoruz. Sizleri sayıyoruz. Sizler bizim her şeyimizsiniz. İnşallah her yıl bu zamanlar yine bu festivallerde beraber olacağız. Şunu tekrar ediyorum: Birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye için hep beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 Karaduvar Mahalle Muhtarı Fikret Altan, katkılarından dolayı Başkan Vahap Seçer’e ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek, “Çok büyük emek verdiler. Bizimle beraber oldular. Sağ olun, var olun” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Gripin sahne alarak şarkılar söyledi. Başkan Seçer, Gripin gurubuna çiçek takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.