DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C

BETEM için kesin kayıtlar başladı

BETEM için kesin kayıtlar başladı
20.08.2021 14:26
830
A+
A-

Yenişehir Belediyesinin Türkiye’de bir ilke imza atarak hayata geçirdiği Erken Çocukluk Eğitimi Projesi kapsamında kurduğu Yenişehir Belediyesi Özel Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi(BETEM) için kayıtlar başladı.

3-6 yaş arasında çocukların okul öncesi beceri temelli eğitim alabileceği ve yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Özel Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi, Fuat Morel Mahallesinde çevre dostu binalara verilen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Sertifikası’na uygun olarak yapıldı.

Yenişehir Belediyesi, BETEM’de oluşturduğu bilim, hareket, tasarım, müzik ve drama atölyeleriyle her çocuk için tam zamanlı bireysel ve zenginleştirilmiş eğitimler verecek.

Okul öncesi alanında eğitim alan ve BETEM’de görev yapacak öğretmenlere, geçtiğimiz ay uzman akademisyenler tarafından eğitim seminerleri de verildi.

BAŞKAN VAHAP SEÇER BETEM’İ ZİYARET ETTİ

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ömer Faruk Güngör, Yenişehir İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç ve İl Müftüsü Şaban Kondi ile birlikte BETEM’i gezdi. Başkan Özyiğit, merkezde 3-6 yaş arasındaki çocuklara verilecek eğitimlerle ilgili bilgi verdi.

ÇOCUKLAR İÇİN BECERİ TEMELLİ EĞİTİM PROGRAMI

96 öğrenci kapasiteli merkezde çağdaş gelişim öğrenme teorileri ve yenilikçi bir bakış açısıyla 3-6 yaş arası çocuklar için beceri temelli eğitim programı uygulanacak. Aileler, 0324 606 03 03 telefon numarasını arayarak kesin kayıtlar hakkında bilgi alabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.