DOLAR
32,5044
EURO
34,8105
ALTIN
2.489,79
BIST
9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
23°C
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

“Masum”un yaralarını sardılar

“Masum”un yaralarını sardılar
25.07.2021 17:21 | Son Güncellenme: 12.08.2021 15:04
874
A+
A-

Mersin’de bir kişinin elektrikli bisikletin arkasına bağlayıp sürüklediği köpek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’nde tedavi altına alındı.

Köpeğe “Masum” adını veren veteriner hekimler, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Masum’un yaralanmasına sebep olan sürücüye ise hayvana eziyetten 1033 lira ceza uygulandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Veteriner Hekim Mustafa Ersen Bebek, tedavi esnasında kurumuş yaralara da denk geldiklerini sözlerine ekleyerek, “Daha önce de bazı açık yaraları varmış. Çünkü onlar kurumuş ve üzerinden vakit geçmiş yaralardı. Bu, ilk yaralanması değil. Bize getirildiğinde açık yaraları olduğu gibi kurumuş yaraları da olan ve daha öncesinde darbe almış bu can dostumuz. Halsizlik, iştahsızlık vardı. Ürkek olduğu için herhangi bir şekilde insanlara yaklaşmıyordu. Şu anda ise bize karşı gayet ılıman bir şekilde yaklaşıp koşup oynar bir vaziyete geldi” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.