DOLAR
32,5845
EURO
35,0501
ALTIN
2.458,97
BIST
9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Müzik Festivali’ne 150 bin TL destek

Müzik Festivali’ne 150 bin TL destek
11.07.2021 16:26
1.474
A+
A-

Akdeniz Belediye Meclisi, 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne 150 bin TL destek verilmesi yönünde oybirliği ile karar aldı. Başkan Mustafa Gültak, kültür ve sanat faaliyetlerine katkılarının süreceğini kaydederek, “Festivalin kentimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Akdeniz Belediye Meclisi, Temmuz ayı ikinci birleşiminde, 11 Eylül–2 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “19’uncu Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne”, Akdeniz Belediyesi’nce yapılacak KDV dâhil 150 bin TL maddi destek verilmesi, Meclis’in oybirliği kararı ile kabul edildi.

Öte yandan; Yenişehir Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde 7-12 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 14’üncü Uluslararası Turunçgil Kongresi’ne de Akdeniz Belediyesi tarafından yapılacak KDV hariç 50 bin TL maddi desteğin sağlanması da oybirliği ile Meclis’ten geçti.

Toplantıda ayrıca, İhsaniye Mahallesi’nde Serdal Kuyucuoğlu Parkı içerisinde belediyeye ait binanın, muhtarlık binası olarak kullanılmak ve her türlü abonelik işlemlerinin muhtarlık adına yapılması şartı ile İhsaniye Mahalle Muhtarlığı’na bedelsiz tahsisi ile ilgili teklif de oybirliği ile kabul edildi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.