DOLAR
32,4673
EURO
34,7315
ALTIN
2.471,15
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
23°C
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Kentsel dönüşüm projesinde tapu devir işlemleri hızlandı

Kentsel dönüşüm projesinde tapu devir işlemleri hızlandı
01.07.2021 14:38
713
A+
A-

Barış Mahallesi sakinleri; ihalesi 30 Temmuz’da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında tapu devirlerini, Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) yapmaya devam ediyor.

Konutlarının tapu devir işlemleri için Yenişehir Tapu Müdürlüğü’ne giden vatandaşlarla bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, burada bir açıklama yaptı. Başkan Gültak; “Barış Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız, kentsel dönüşüm projesi kapsamında, tapularını TOKİ adına belediyemize devretmeye devam ediyor. Süreç hızla devam edecek ve inşallah 30 Temmuz 2021 tarihinde de Barış Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlaması amacıyla ihale gerçekleşecek. Böylelikle tapularını TOKİ’ye devreden ve ardından evlerini boşaltan vatandaşlarımıza da kira yardımları hemen başlatılacak” dedi.

“AKDENİZ VE MERSİN’İ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Barış Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hızla başlayacağını ve tıpkı Çay Mahallesi’nde yükselen 500 konutluk proje gibi kısa sürede biteceğini de kaydeden Başkan Mustafa Gültak, “Akdeniz ve Mersin’in değişimi, gelişimi ve daha da yaşanılabilir olmasının yolunun kentsel dönüşümden geçtiğini sürekli söylüyoruz. Bu bilinçle, oldukça önem verdiğimiz TOKİ projelerine vatandaşlarımızın da yoğun ilgi gösterdiğini görmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Hak sahibi vatandaşlarımız hiç merak etmesin, projede bütün süreçler onların lehine olacak. Akdeniz’i hep birlikte değiştirmeye devam edeceğiz. Barış Mahallemize, Akdeniz’e ve Mersin’e şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.