DOLAR
32,2962
EURO
35,2030
ALTIN
2.230,58
BIST
8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
19°C
Mersin
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

Toroslar 640 gencin kamp hayalini gerçekleştirdi

Toroslar 640 gencin kamp hayalini gerçekleştirdi
09.06.2021 12:19 | Son Güncellenme: 14.06.2021 11:52
1.134
A+
A-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçenin dört bir yanında ve özellikle yüksek kesimli mahallelerde yaşayan 640 gencin kamp hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Toroslar Belediyesi’nin, “Toroslar İlerle Gençlik Seninle” Projesi kapsamında 07-18 Haziran tarihleri arasında 12-16 yaş grubuna yönelik 4 dönem düzenleyeceği Gençlik Kampının ilk dönemi başladı.

Gençlerin eğitim, sosyal, kültürel ve sportif anlamda kendilerini geliştirmeleri, kendilerini ifade edebilmeleri amacıyla hazırlanan proje kapsamında 320 erkek ve 320 kız olmak üzere toplam 640 genç, denizle, sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturulacak.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, Silifke Kapızlı Maliye Kampı’nda gerçekleştirilen Gençlik Kampı’nın açılış töreni, 160 erkek kampçı gencin katılımı ile yapıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte kamp alanını ziyaret ederek, gençleri ilk kamp gününde yalnız bırakmadı ve heyecanlarına ortak oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gençlik Kampının düzenlenmesine katkıda bulanan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise gençlerin kaliteli zaman geçirmelerinin önemine dikkat çekerek; “Toroslar Belediyesi Gençlik Kampıyla, gençlerimizin denizle, doğayla, sportif ve sosyal etkinliklerle iç içe, yaşıtlarıyla birlikte zaman geçirmelerini amaçlıyoruz dedi.

Her çocuğun kamp deneyimi, onların yaşamının bir parçasıdır” diyen Başkan Yılmaz, kamp alanındaki gençlere seslenerek; “Kıymetli gençler sizlerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunması, kaynaşması ve sosyalleşmesi için düzenlediğimiz Gençlik Kampımıza hoş geldiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bugün bu kampta tanıştığınız arkadaşlarınızla yıllar boyunca görüşeceksiniz. Çünkü bu tür etkinlikler insanın hayatı boyunca unutamayacağı etkinliklerdir. Bilmediğiniz şeyleri öğrenmekten kaçmayın, üzerine gidin, merak edin ve mutlaka yapın. Kendinizi keşfedin” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.