DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

Bayram coşkusu başkanları buluşturdu

Bayram coşkusu başkanları buluşturdu
19.05.2021 15:25 | Son Güncellenme: 20.05.2021 12:10
818
A+
A-

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan arasındaki buzlar erimeye başladı. 19 Mayıs dolayısıyla bir araya gelen 2 başkan Tarsus halkının bayramını birlikte kutladı.

Seçer ve Bozdoğan yüzlerce aracın katılım sağladığı konvoy ile şehrin en yoğun cadde ve meydanlarından geçerek 19 Mayıs coşkusunu vatandaşlara evlerinde ve balkonlarında yaşattılar. Çalınan marşlar eşliğinde devam eden konvoyda başkanlar, ellerinde Türk bayraklarıyla kendilerine karşılık veren yurttaşları selamladılar.

Araç sürücüleri ise çaldıkları kornalar ile bayram coşkusuna eşlik ettiler.

Şehrin ana caddeleri araç konvoyu ile gezilerek kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramında marşları ve şarkıları hep bir ağızdan başkanlar ve meclis üyeleriyle birlikte söyleyen vatandaşlar da bu büyük coşkuya evlerinin balkonlarından, bahçelerinden, araçlarından Türk bayrakları sallayıp alkışlarla destek verdi.

Konvoy geçişi sırasında büyük heyecan yaşayan vatandaşlar, o anları telefonlarıyla ölümsüzleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Adil Aktay, Tarsus İlçe Başkanı Avukat Ozan Varal’ın ve Belediye Meclis Üyelerinin birlik ve beraberlik mesajı verdiği bayram kutlamasında, Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve milli mücadele kahramanların işgal güçlerine karşı verdikleri mücadelen sonra kurulan Cumhuriyetin kazanımlarına sürekli sahip çıkacaklarını bir kez daha gözler önüne serdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.