DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bu bayram çocuklar değil, belediye kapı kapı dolaştı

Bu bayram çocuklar değil, belediye kapı kapı dolaştı
13.05.2021 10:48 | Son Güncellenme: 17.05.2021 19:07
1.406
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocuklara 52 bin adet bayram hediyesi dağıttı. İçerisinde bayram şekerlerinin yer aldığı kalemlik ve kupa bardaklar 13 ilçenin tamamına ulaştırıldı.

Koronavirüs salgınından önce çocuklar kapı kapı dolaşıp şeker toplarken, salgında Mersin Büyükşehir çocukların kapısını çalıp şeker dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde bu yıl tam kapanma sürecine denk gelen Ramazan Bayramı’nda çocuklar şekersiz ve hediyesiz kalmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi öncülüğünde, Kadın ve Aile Hizmetleri, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Özel Kalem Müdürlüğü ve ilçelerde Muhtarlık İşleri Dairesi personeli, kalemlik ve kupa bardaktan oluşan toplam 52 bin bayram hediyesinin içerisine bayram şekerleri yerleştirerek 13 ilçenin tamamında dağıtım gerçekleştirdi.

BU BAYRAM KAPI KAPI DOLAŞAN ÇOCUKLAR DEĞİL, MERSİN BÜYÜKŞEHİR OLDU

Ramazan Bayramı bu yıl tam kapanma sürecine denk geldi. Çocuklar, bayramı evlerinde kutlamak zorunda kaldı. Eski bayramlardaki gibi kapı kapı dolaşıp şeker toplama geleneği bu yıl gerçekleşememiş olsa da çocuklar yine de şekersiz kalmadı. Kapıları bu defa çocuklar değil, Büyükşehir personeli dolaştı. 40 bin adet kalemlik ve 12 bin adet kupa bardağın içerisini tepeleme bayram şekerleriyle dolduran Büyükşehir, hediyeleri çocukların evlerine kadar ulaştırdı. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.