DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Tam kapanmada sokak hayvanlarını unutmadılar

Tam kapanmada sokak hayvanlarını unutmadılar
02.05.2021 18:25 | Son Güncellenme: 17.05.2021 19:06
1.095
A+
A-

Akdeniz Belediyesi, kapanma sürecinde sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için parklar, yeşil alanlar, beslenme noktaları ile mesken tuttukları bölgelere mama, yem ve su bırakıyor. 

Akdeniz Belediyesi, 17 günlük kapanma sürecinde, sokakta yaşayan canları da unutmadı. Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ile Akdeniz Kaymakamlığı İlçe Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekipleri, sokaklarda yaşayan kedi ve köpeklerin, tam kapanma sürecinde aç ve susuz kalmaması amacıyla ilçenin farklı bölgelerine mama ve su dağıttı.

KULÜBE DESTEĞİ DE SAĞLANIYOR

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı ile ilçenin dört bir yanında yaşayan can dostlara ulaşan ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek, mama ve su tedarikinin yanı sıra, sokak hayvanlarının barınabilmesi için kulübe desteği de sağlıyor.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında tüm ülke genelinde uygulanacak 17 günlük tam kapanmada, sokakta yaşayan canlarımızın zorluk yaşamamaları için harekete geçtik. Görevli ekiplerimiz, İSDEM ve hayvan severlerin de desteğiyle sokakta kalan can dostlarımızın beslenmesini yapıyor. Ayrıca parklarımıza, yeşil alanlarımıza, beslenme noktalarına ve sokakta yaşayan dostlarımızın mesken tuttuğu bölgelere mama, yem ve su bırakıyoruz. Normal günlerde de yerine getirdiğimiz uygulamamız, tam kapanma boyunca aralıksız ve daha yoğun şekilde devam edecek” diye konuştu.  (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.