DOLAR
32,3360
EURO
35,1748
ALTIN
2.245,09
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
18°C
Mersin
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
17°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Müzisyenler Halkkent’te sahne aldı

Müzisyenler Halkkent’te sahne aldı
20.06.2021 17:32 | Son Güncellenme: 20.06.2021 17:33
894
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yerel müzisyenlere destek vermek amacıyla düzenlediği sosyal mesafeli konserler, Halkkent’te kurulan sahne ile 4 noktaya ulaştı. Düzenlenen konserler sayesinde müzisyenler pandeminin ekonomik yükünü biraz olsun atma fırsatı bulurken, vatandaşlar da keyifli zaman geçiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği sosyal mesafeli konserler devam ediyor. Pandemi döneminde oldukça zor günler geçiren müzisyenlere destek olmak amacıyla başlatılan konser etkinlikleri Halkkent’te de kurulan sahne ile 4 noktaya taşındı.  

Marina Akustik Sahne, Atatürk Parkı Park Kafe Yanı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bakkal Kafe yanına ek olarak Toroslar Halkkent Turgut Özal Bulvarı’na kurulan sahneler sayesinde Toroslar’dan da müzik sesleri yükseldi. Halkkent’te kurulan sahnede ilk olarak Grup Sibemol, Grup Divane ve Fasıl 33 performanslarını sergiledi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen konserler sayesinde müzisyenler pandeminin getirdiği ekonomik zorluğu bir nebze de olsa atarken vatandaşlar da keyifli vakit geçiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.