Site icon Haber 33 Mersin'in Gündemi

Memleket Partisi Mersin Milletvekili A. Adayı Özgür Türker’e Saldırı

Memleket Partisi Mersin İl Başkanlığı’ndan istifa ederek Mersin Miletvekili Aday Adaylığı’nı duyuran Özgür Türker, bugün saat 13:00 sularında Mersin’in Tarsus ilçesi Çamalan Mevkiinde aracında seyir halindeyken, motosikletli bir kişi tarafından durdurularak darp edildi.

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin ve motosikletin plakasının tespiti için Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda bulunan Özgür Türker; “Seyir halindeyken motosikletli bir vatandaş, arkamdan selektör yaparak durmamı sağladı. Motosikletten inip yanıma gelen şahıs, “Oyları bölemeyeceksiniz, emellerinize ulaşamayacaksınız” diyerek birden üzerime saldırmaya başladı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalanması için şikayetçi olan Özgür Türker; “Şunun bilinmesini isterim ki; Son zamanlarda gerek partimize, gerekse de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye karşı muhalif olarak tabir edilen medya tarafından sistematik iftira/troll saldırılarıyla beraber, seçmenlerin açıkça kışkırtılarak partimize ve genel başkanımıza karşı algı yaratma çabaları son hızla devam etmektedir. Bizim çıktığımız bu ulvi yolda, ölmek var dönmek yok” dedi.

Exit mobile version