Site icon Haber 33 Mersin'in Gündemi

Kırsal mahalle yolları asfaltlanıyor

DCIM101MEDIADJI_0703.JPG

Vatandaşların daha güvenilir ve konforlu yollara ulaşması için çalışmalarına devam eden Tarsus Belediyesi, son olarak 4 kırsal mahalleyi daha asfaltla buluşturdu. 4 mahallede toplamda 18 kilometrelik yola asfalt döküldü.

 

Tarsus Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ulaşımını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini hayata geçiriyor. Belediye, sorumluluk alanında bulunan 4 mahalleye daha asfaltlama yaptı.

Ekipler Gömmece, Kuşçular, Emirler ve Gülek nahallelerinde sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.

Gülek Mahallesi’nde 10 kilometre, Emirler Mahallesi’nde 4 kilometre, Kuşçular Mahallesi’nde 3 kilometre ve Gömmece Mahallesi’nde 1500 metre asfalt kaplama yapıldı.

 

Gülek Mahallesi Muhtarı Tuncay Seyrek “Şu ana kadar Gülek Mahallemizde 10 kilometreye yakın sathi asfalt kaplama çalışması yapıldı. Sepetçi Küme Evleri’nin bulunduğu asfaltın üzerine karartma yapıldı. Mahallemizin içerisindeki karartma işlemleri de devam edecek. Yıllardır buralarda asfalt yoktu. Vatandaşımız Başkanımızın bu hizmetinden çok memnun. Buradan hem mahallem adına hem de şahsım adına Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

Exit mobile version