Site icon Haber 33 Mersin'in Gündemi

Gülnar halkı seferber oldu

Gülnar Kaymakamlığı ve Gülnar Belediyesinin başlattığı yardım çağrısına Gülnar halkı tam destek verdi. Toplanan yardım malzemeleri Gülnar Belediyesi önünden tıra yüklenerek yola çıktı.

 

Gülnar Belediyesinde toplanan gerekli ihtiyaç malzemeleri mont, kazak, ayakkabı, bere, eldiven, çorap, battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, mama, biberon, süt, pil, el elektriği, ısıtıcı, yastık, minder yatak gibi acil ihtiyaçlar Gülnar Belediyesi binası önünden gönderildi. Ayrıca iş makinesi sahiplerinin desteği ile ekskavatör, vinç ve jeneratör de deprem bölgesine gönderildi.

Gülnar Kaymakamı Musa Ayyıldız “Gülnar Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz yardım kampanyamız kapsamında ilk yardım tırımızı ve iş makinelerimizi deprem bölgesine uğurladık. Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Yapılan yardım çağrısına binlerce vatandaşın akın ettiğini ifade eden Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “Milletimizin kadirşinaslığı, milletimizin güzelliğinin önemli bir örneğini bugün Gülnar’da yaşıyoruz. Gülnarlı vatandaşlarımız deprem bölgesine yardım etmek adına, evlerinde ne varsa, ellerinden ne geliyorsa, güçleri neye yetiyorsa belediyemizin yardım toplama merkezine getirdiler” dedi

Exit mobile version