Site icon Haber 33 Mersin'in Gündemi

Ağaca yapılanı Bergen’e yapılan saldırıya benzetti

Özgecan Aslan Meydanındaki ağaca yapılan saldırıyı değerlendiren önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bu güzelim kauçuk ağacına yapılan şarkıcı Bergen’e yapılan kezzaplı muamele misali kezzapla yok edilmesi gibi. Allah Mersin’i kibir nedeniyle yapabilecekleri daha da beter uygulamalardan korusun” dedi.

 

Eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Özgecan Aslan Meydanındaki ağaca yapılan saldırıyı sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Kocamaz, “Sahil düzenlemesi yaparken titizlikle korumaya çalıştığımız ve de koruduğumuz bu güzelim kauçuk ağacının Şarkıcı Bergen’e yapılan kezzaplı muamele misali kezzapla yok edilmesi gibi… İçindeki bulundukları kıskançlık sarmalından bir türlü kendilerini kurtaramadıkları için sürekli yanlış yapıyor, sürekli yalan söylüyorlar” dedi.

Yerel seçimlere 20 ay kaldığını hatırlatan Kocamaz, “Önümüzde 20 aylık süreleri kaldı. Allah Mersin’i ve Mersin halkını her şeyi ben bilirim mantığı ve taşıdıkları aşırı kibir nedeniyle yapabilecekleri daha da beter uygulamalardan korusun” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version