DOLAR
32,4265
EURO
34,4643
ALTIN
2.488,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Ankara’dan müjdelerle döndü

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Ankara’dan müjdelerle döndü
05.08.2022 12:55
202
A+
A-

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara’ya giden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, özellikle spor yatırımları ve üniversiteli gençlerin barınmasına yönelik müjdeli haberlerle kente döndü.

 

 

Akdeniz’e bugüne dek 30 milyon tutarında spor tesisleri kazandıran, mevcut spor tesislerini baştan sona yenilenmesini sağlayıp sporcuların ve vatandaşların hizmetine sunan Başkan Gültak; Ankara ziyaretinin ardından dönüş yolunda, Akdeniz’e kazandırdığı yeni yatırımların da müjdesini verdi.

Zira Başkan Gültak, Başkent’i ziyaretinde, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile sözleşme imzaladı.

 

AKDENİZ’İN KAZANDIĞI YENİ HİZMET VE YATIRIMLAR

 

İmza altına alınan sözleşme ile Yılmaz Güney Parkı içindeki binanın gerekli düzenlemesi yapılarak öğrenci yurduna dönüştürülecek. Karaduvar Mahallesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası, ikili soyunma odası ve tel örgü yapılacak. Kazanlı Futbol Sahasının aydınlatması yapılacak. 2 Temmuz Madımak Parkı içerisine de sentetik çim yüzeyli futbol sahası, tribün ile tel örgü çekilecek.

 

HİZMET VE PROJELER EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK

 

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, Akdeniz ilçesine kazandırılacak yeni hizmet ve yatırımları kamuoyuna duyuran Başkan Gültak, Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini, tek amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunun altını çizdi.

Akdeniz’e yeni spor yatırımları kazandırdıklarını dile getirdiği paylaşımının devamında, açıkladığı hizmet ve projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini kaydeden Başkan Gültak; desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür etti.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.