DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
27°C
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Mersin Büyükşehir öğrencileri buluşturdu

Mersin Büyükşehir öğrencileri buluşturdu
27.05.2022 16:33
239
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Tarsus, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde faaliyet gösteren ve YKS ile LGS’ye girecek öğrencilere eğitim imkanı sunan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nden faydalanan öğrenciler Tarsus Gençlik Kampı’nda bir araya geldi. Yaklaşık 600 öğrencinin katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, yaklaşan kritik sınavlar öncesinde öğrencilere yönelik sosyal faaliyetlerini sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir’in Tarsus, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde YKS ve LGS öğrencilerine yönelik açtığı Kurs Merkezleri’nden faydalanan yaklaşık 600 öğrenci, Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen motivasyon etkinliğinde moral buldu.

Kampın doğal ortamında gezinti yapan yüzlerce öğrenci, survivor parkurlarında yarışmanın heyecanını yaşadı. Parkur alanında oyunlar oynayan öğrenciler, halay çekip, dans etti. Yemek ikramı da yapılan öğrenciler, programın son bölümünde sahne alan Grup Soundrock’ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

“YAKLAŞAN SINAV ÖNCESİ GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, sınav öncesi öğrencilerin moral bulmasını istediklerini belirterek, “Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırıcı etkinliklerimizi düzenledik. Tüm kurs merkezlerimizde motivasyon etkinliklerimizi tamamladık. Şimdi de bir yenisini hem LGS hem de YKS öğrencilerimize yönelik Gençlik Kampı’nda gerçekleştiriyoruz. Açık havada öğrencilerimiz streslerini attı, yaklaşan sınav öncesi güzel bir etkinlik oldu” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.