DOLAR
32,5475
EURO
34,9890
ALTIN
2.427,44
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Spor Müdüründen İçel İdman Yurduna destek

Spor Müdüründen İçel İdman Yurduna destek
19.11.2021 19:17 | Son Güncellenme: 07.12.2021 02:09
436
A+
A-

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir,  TFF 3. Lig 3. Grupta, 2. Lige çıkma mücadelesi veren temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nun Ceyhan maçı hazırlık Antrenmanını izleyerek  sporculara baklava ikram etti.

TFF 3. Lig 3. Grup 13. Hafta mücadelesini 21 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Ceyhanspor ile deplasman da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Mersin Stadyumu’nda sürdüren temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nu ziyaret etti.

Kulüp yönetimi, Teknik Direktör Ender Alkan ve futbolcularla sohbet ederek, kırmızı-Lacivertli takıma bu Pazar deplasmanda oynayacağı Ceyhanspor maçında başarı dileklerini iletip, takıma destek için stadyuma gelen kulüp yönetileri, teknik heyet, sporcu ve taraftarlara baklava ikram etti.

İl Müdürü Ökkeş Demir, “Metin Saltık başkanlığında, göreve yeni başlayan Teknik Direktör Ender Alkan yönetiminde 3 hafta da 3 galibiyet elde ederek iyi bir seri yakalayan İçel İdman Yurdu’nun özellikle son 3 haftada yakaladığı başarı grafiği ortada. Takım 2. Lige inanmış ve bunu da her maçta oynadığı oyuna yansıtıyor. Temsilcimizin maçlarını yakından takip ediyor, mümkün mertebe kaçırmamaya gayret ediyorum. Son 3 haftada hem içerde hem de dışarıda aldığı önemli galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladı. Temsilcimiz İçel İdman Yurdunu destekliyor, 2. Lig yolunda başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.