DOLAR
32,5107
EURO
34,7339
ALTIN
2.488,90
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
23°C
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C

Mersin’e 2 eğitim eseri kazandırdı

Mersin’e 2 eğitim eseri kazandırdı
07.10.2021 11:54
751
A+
A-

Mersinli iş insanı Mustafa Baysan, eğitime desteklerini sürdürüyor. Mezitli Belediyesi ile Yenişehir Belediyesinin 2 eğitim projesine destek vererek hayata geçmesini sağlayan Mustafa Baysan’ın adı bu 2 ilçede yaşayacak.

Daha önce memleketi Gülnar’da okul yaptıran ve Mersin Üniversitesi Gülnar Meslek Yüksekokuluna devreden iş insanı Mustafa Baysan, Mersin şehir merkezine 2 eğitim eserinin kazandırılmasında da büyük pay sahibi oldu. Mustafa Baysan’ın adı artık Mezitli’deki bir kreşte ve Yenişehir’deki öğrenci yurdunda yaşayacak.

2015 seçimlerinde CHP’den Mersin milletvekili adayı olan iş insanı Mustafa Baysan, Yenişehir Belediyesince yaptırılan erkek öğrenci yurdunun tamamlanmasına ve hizmete alınmasına önemli katkılar sunmuş ve yurda Mustafa Baysan adı verilmişti.

Mustafa Baysan, Mezitli Belediyesince yaptırılan çocuk gündüz bakımevinin yapımına da katkı sundu ve bu eğitim yuvasına da Mustafa Baysan’ın adı verildi.

Mezitli Belediyesi kültür merkezi ve çocuk gündüz bakımevinin açılışı için kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eğitime katkılarından dolayı Mustafa Baysan’a teşekkür plaketi sundu.

Mutafa Baysan, “Memleketime hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyuyorum. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, beni bu şekilde onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.