DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Rota Business Dergisi ödülleri sahiplerini buldu

Rota Business Dergisi ödülleri sahiplerini buldu
16.09.2021 13:46
1.052
A+
A-

Vali Ali İhsan Su, Rota Business Dergisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri’ töreninde iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

Törene, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Cengiz Gökçel ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, akademisyenler, oda ve borsa başkanları, STK Temsilcileri, çok sayıda iş insanı ile Rota Business Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak katılım sağladı.

Ödül töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su, ülkemizdeki mevcut istikrar ve gelişimin geleceğe güvenle bakmamızı sağladığını ve iş insanlarını da yatırıma sevk ettiğini kaydetti.

“MERSİN’DE OSB SAYISI 9’A ÇIKTI”

Ülkemizde ve Mersin’de her gün yeni yatırım alanlarının oluştuğuna dikkat çeken Vali Su, Mersin’de dört yıl önce üç adet olan organize sanayi bölgesinin bugün gelinen noktada dokuza çıktığını belirtti.  OSB’lerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Ali İhsan Su, kısa zamanda OSB’lerde fabrikaların yükseleceğini söyledi.

“UYGUN OLAN YERLERİ HEMEN VERİYORUZ”

Vali Su, “OSB’lere çok büyük talep de var, yerleri uygun olanları hemen veriyoruz. Ve arkadaşlarımız bu alanlara yatırımlar gerçekleştiriyorlar. Tabii her alanda, her sektörde ilimiz özelinde olduğu gibi ülkemiz genelinde de bu tür yatırımlar devam ediyor. Bunun sonuçlarını da görüyoruz. İhracatımız şu anda 200 milyar doları aşmış durumda ikinci çeyrekteki büyüme 21,7’ye ulaşmış durumda. Yani Türkiye her şeye rağmen üreten, ihracat yapan bir konumda. Bu da tabii mevcut olan huzur, güven ve istikrar ortamının bir sonucudur” dedi.

“YATIRIMCILAR DEĞERLİ”

Yatırım yapan, üretim yapan iş insanlarının çok değerli olduğunu söyleyen Vali Ali İhsan Su; “Hepsini tebrik ediyorum. Bu güzel gecede emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. İş dünyamızın çok değerli insanlarını tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Rota Business Dergisi İş ve Ekonomi Ödülleri Seçici Kurulu Üyeleri ve Organizasyon Komitesi’ne teşekkür plaketi takdim edildi.

Törende farklı sektörlerden iş insanları ödüllerini Vali Ali İhsan Su ve protokol üyelerinin elinden aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.