DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Toroslar salgına karşı seferber oldu

Toroslar salgına karşı seferber oldu
14.04.2021 14:44
992
A+
A-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yurttaşları salgına karşı sabırlı ve sağduyulu olmaya çağırarak, karşılıklı anlayışla tedbirlerin başarıya ulaşacağını söyledi.

Dünya, Covid-19 ile mücadelede bir yılı geride bıraktı. Toroslar Belediyesi de salgının Türkiye’de görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden itibaren halk sağlığını korumak adına sergilediği etkin mücadelenin yanı sıra bu zorlu süreçte büyük bir dayanışma örneğine de imza attı. Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bir yıl boyunca hijyen çalışması ve denetimleri, psikolojik danışmanlık hizmeti, online eğitim ve sosyal destekler aralıksız devam etti.

Belediye, ilçede genelindeki kamu kurumları, okullar, ibadethaneler, sağlık merkezleri, iş yerleri, berber ve kuaförler, minibüsler, otobüs ve taksi durakları, banka ATM’leri, yeşil alan ve parklar olmak üzere tüm ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon uygulamasını düzenli olarak yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfekte ekibi, tüm gün boyunca ilçenin 67 mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Devlet, millet el ele vererek bu sürecin üstesinden gelmek için teyakkuz halinde çalışıyoruz. Pandemi sürecinden en fazla etkilenen kesimlerden biri de esnafımız oldu. Mülkiyeti Toroslar Belediyemize ait olan işyerlerini kiralayan ve pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara veren esnafımızın kiralarına destek olduk. Faaliyetlerine ara veren esnafımızdan 6 ay kira almayıp, kira sözleşmelerini de 6 ay daha uzattık. Ayrıca faaliyetlerine devam eden esnafımızın 6 aylık kira bedelinde de yüzde 50 indirim yaptık. Bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ile atlatacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.