DOLAR
32,2959
EURO
35,1811
ALTIN
2.241,83
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
19°C
Mersin
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Çok Bulutlu
16°C

Roman müzisyenlerden Başkan Gültak’a ziyaret

Roman müzisyenlerden Başkan Gültak’a ziyaret
17.06.2021 13:30
921
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Pandemi döneminde zor günler yaşayan Roman müzisyenlerin taleplerini dinledi, belediye olarak müzisyenlere ellerinden gelen desteği sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Talip Moğoltekin, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Roman Müzisyenler; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret ettiler. Renkli buluşmada Roman müzisyenlerin keman ve darbuka çalması renkli görüntüler oluşturdu.

Ziyarette söz alan Dernek Başkanı Moğultekin; Pandemi döneminden etkilenen kesimlerin başında müzisyenlerin geldiğini ifade etti, bu nedenle zor günler yaşadıklarını ve desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

“MÜZİSYENLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak da ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimi ve müzisyenlere teşekkür etti. Pandemi nedeniyle ülke çapında alınan tedbirler nedeniyle hemen her kesimin olumsuz etkilendiğini dile getiren Başkan Gültak, yine ülke genelinde başlayan yoğun Koronavirüs aşılama hizmeti ve alınan tedbirler sayesinde, sıkıntıların çok kısa bir gelecekte sona ereceğini ifade etti.

Ziyarete katılan miniklere de oyuncak hediye eden Başkan Gültak, Roman müzisyenlerin dile getirdiği taleplerini dinleyerek, bu zorlu süreçte belediye olarak kendilerini yalnız bırakmayacaklarını sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.