DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Çocuklar ve anneleri istedi, Başkan Yılmaz gönderdi

Çocuklar ve anneleri istedi, Başkan Yılmaz gönderdi
11.05.2021 15:40 | Son Güncellenme: 17.05.2021 19:09
811
A+
A-

Metehan Emir’in istediği tavşanı, Hiranur’un annesine hediye edeceği Anneler Günü pastasını Toroslar Belediyesi’nin Gönül Bağı ekipleri ulaştırdı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, pandemi nedeniyle uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde başlattığı Gönül Bağı Projesi ile büyük, küçük herkesin gönlüne dokunuyor.

Belediyenin 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı’ndan ulaşan ihtiyaç ve talepler, destek birimi ekipleri tarafından anında yerine getiriliyor.

İlçe halkının sağlık, huzur ve güvenliği için yürüttüğü önleyici tedbirlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de vatandaşın yanında olmaya devam eden Toroslar Belediyesi, tam kapanma sürecinde ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken vatandaşlara Gönül Bağı ile ulaşıyor.

Ekipler, Gönül Bağı Destek Hattı’nı arayan çocukların taleplerine de cevap vererek yüzlerindeki mutluluğa ortak oluyor.

12 yaşındaki özel çocuk Metehan Emir Kayacan, Gönül Bağı Destek Hattı’ndan istediği tavşana kavuştu. Çukurova Mahallesi’nde yaşayan anne Mine Kayacan’ın talebi üzerine Gönül Bağı ekipleri, Metehan Emir’in tavşan isteğini yerine getirdi.

ANNE MİNE KAYACAN: “BAŞKANIMIZ İYİ Kİ VAR, İYİ Kİ BİZİM BAŞKANIMIZ”

Anne Mine Kayacan da Gönül Bağı’ndan gelen bu hediyenin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek; “Oğlum Metehan Emir, tavşanı olmasını çok istiyordu. Bir türlü alamıyorduk. Belediyemizin Gönül Bağı Destek Hattı’nı aradım ve oğlumun bu istediğini ilettim. Oğlumun dileği gerçek oldu. Bizi çok sevindirdiler. Sayın Başkanımızı bu güzel hizmetinden dolayı takdir ve gönülden tebrik ediyoruz. Başkanımız, iyi ki var ve iyi ki arkamızda. Allah razı olsun. Kendisini çok seviyoruz” diye konuştu.

Minik Hiranur, Belediyenin Gönül Bağı Destek Hattı’nı mahallede gezen anons araçlarıyla duyduğunu söyleyerek; “Gönül Bağı Destek Hattı’nı aramak istedim. Aradım ve hediyemiz geldi. Atsız Başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Gönül Bağı Projesi kapsamında oluşturulan Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi Destek Birimi ekipleri, Tozkoparan Mahallesi’nde yaşayan kas hastası Semih ve Sefa’nın annesi Sinem Sugöl’ü de Tozkoparan Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Sugöl’e çiçek takdim edilirken, Semih ve Sefa kardeşlere de Başkan Yılmaz tarafından gönderilen hediyeleri verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.