DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

CHP’li milletvekillerinden açıklama: Mersin, MIP’ten büyüktür!

CHP’li milletvekillerinden açıklama: Mersin, MIP’ten büyüktür!
17.03.2021 11:10
1.306
A+
A-

CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Ali Mahir Başarır ve Alpay Antmen TBMM’de düzenledikleri basın toplantısında Mersin Limanı işletmecisi MIP’in Atatürk Parkı’na doğru genişlemesi projesinden vazgeçilmesi çağrısında bulundular.

CHP Mersin milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyerek Mersin Limanı’nın Atatürk Parkı’na doğru genişlemesi projesiyle ilgili endişeleri dile getirdiler.

Cengiz Gökçel, “Liman ihtiyaçları karşılamıyor bahanesiyle Mersin sahili konteyner çöplüğüne çevrilmek isteniyor. Ancak bu proje başlı başına çevre sorunudur. Mersin’in doğası da trafiği de alt üst olacak. Atatürk parkını katledecek. Tüm bunlar Mersin’in bir şirkete peşkeş çekilmesi demek. Ama kimse unutmasın Mersin MİP’ten büyüktür” dedi

Başarır: Vali ve bakan bizimle görüşmüyor

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır de “Bu konu ile ilgili Vali’yi 2 kez aradım, bana dönmedi. Bakan bize randevu vermedi. Ama Vali de Bakan da şunu bilsin, eğer böyle bir adım atarlarsa Mersin Büyükşehir Belediyesini, bizleri, Mersin halkını yok sayarlarsa yüz binlerle orada direniriz. Hiçbir firma hiçbir rant Mersin halkından büyük değil” dedi.

‘Liman işletmecisinin avukatı mısınız?’

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında Cumhur İttifakı üyelerinin toplantı salonunu terk etmesine de tepki gösterdi. Antmen, “Siz Cumhur İttifakı üyeleri MİP’in mi avukatısınız yoksa halkın avukatı mısınız? MİP’i mi savunacaksınız, halk için mi hizmet edeceksiniz?” diye sordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.