DOLAR
32,3105
EURO
35,0957
ALTIN
2.279,29
BIST
8.961,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

Bozdoğan görevdeki 2 yılı değerlendirdi

Bozdoğan görevdeki 2 yılı değerlendirdi
04.04.2021 18:30
930
A+
A-

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, görevdeki 2 yılını değerlendirdi. Belediyecilikte yeni bir model yarattıklarını belirten Bozdoğan, “24 ayda 106 hizmetin açılışını gerçekleştirdik. Borçlarından arınan kasasında para bulunan güçlü bir belediyeyiz” dedi.

Belediye meclisinde açıklamalarda bulunan Bozdoğan, “Tarsuslu hemşerilerimin Tarsus Belediyesinden, Mersinli hemşerilerimizin Mersin Büyükşehir Belediyesinden yani kısacası ülkemizin her il ve ilçesinde belediyelerin istihdam konusunda hedef tahtasına dönüştüğünü, bu minvalde büyük beklentilerin hizmet noktasında değil de iş ve istihdam noktasında olduğunu gördüm. Ancak unutulmamalıdır ki belediyeler hizmet kurumlarıdır. “Bizim tek bir şeyimiz var o da Tarsus’umuz, Kırmızı Çizgimiz Tarsus” herkes bunu böyle bilecek. Bazıları amacını aşacak şekilde sırf karalama politikası güderek aslı astarı olmayan iftiralar ile sosyal medyadan eleştiriyor, tabi ki halkım bun inanmıyor. Biz eleştiriye kapalı değiliz ancak eleştirirken yıpratmak değil, yapıcı olmak önemli. Her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Varsa hatalarımız bunu bilmeyi de isteriz, biz o hatadan dönecek erdemi gösteririz. Ama bunu baskı ile yıldırma politikası ile ya da hizmeti engelleyerek yapamazlar buna müsaade etmeyiz” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.